Lidt historik

Mit navn er Poul Erik Larsen. Jeg er uddannet typograf og har som sådan arbejdet forskellige steder i Danmark.

Først som lærling hos Eksprestrykkeriet i Hjørring. Og efter aftjent værnepligt ved Marineinfanteriet på Bornholm, var jeg en kort periode ansat hos Gornitzka i Nexø.

Efter endnu en periode som professionel soldat på Bornholm, kom jeg til Vestjylland til Tarm Bogtryk & Offset A/S, hvor jeg arbejdede nogle år, inden jeg endte hos Falke Tryk i Herning.

Efter nogle år hos Falke Tryk, blev jeg faglærer på det der dengang hed Herning Tekniske Skole.

Efter 5 år som faglærer blev jeg ansat som it-ansvarlig og grafisk designer hos Systime A/S, hvor jeg var i nogle år, for derefter at vende tilbage til undervisningsverdenen, som faglærer på det som i dag hedder Heningsholm Erhvervsskole (tidligere Herning Tekniske Skole). Sammenlagt har jeg undervist kommende og nuværende Mediegrafiker elever og Webintegrator elever i mere end 27 år.

Nu er jeg gået på pension, men det betyder ikke at min kreativitet er gået i stå.

Tvært imod, så er den blusset op på ny. Og det er dette denne nydesignede side skal hjælpe til med at vise.

Her kan du se noget af det jeg får min tid til at gå med, hvis jeg ikke lige befinder mig i Kenya, hvor jeg er involveret i opbygningen af et børnehjem. Projektet hedder Make Them Smile Kenya, og du kan læse mere om projektet, samt støtte det ved at klikke [her].